Random Article


Sigourney Weaver doet mee in Neill Blomkamp’s nieuwe Alien Film, Alien 3 & Alien: Resurrection worden genegeerd (UPDATE)

 

2
Posted 26/02/2015 by

UPDATE: Neill Blomkamp heeft inmiddels laten weten dat hij een film dichterbij de geest van Alien en Aliens wil maken en zijn film ook daarmee verbonden zal worden. De gebeurtenissen van Alien 3 en Alien: Resurrection worden hiermee niet noodzakelijk genegeerd.

Eerder berichtten we al over het nieuwtje dat 20th Century Fox regisseur Neill Blomkamp (Chappie, District 9, Elysium) heeft weten te strikken voor een nieuwe film in de Alien-franchise. Uiteraard heeft het niet lang geduurd vooraleer hoofdactrice Sigourney Weaver ook zou terugkeren als heldin Ellen Ripley.

Zoals uit Blomkamps eerdere, onofficiële concept art op te merken viel, zal zijn Alien-film een rechtstreeks vervolg worden op Aliens, de tweede film in de franchise uit 1986. Zowel Ellen Ripley als vermoedelijk korporaal Dwayne Hicks (een rol van Michael Biehn) keren terug. De gebeurtenissen van Alien 3 (1992) en Alien: Resurrection (1997) worden volledig genegeerd. Blomkamp en 20th Century Fox doen hiermee een Superman Returns. Deze film negeerde immers ook Superman III en IV en vormde een vervolg op Superman: The Movie en Superman II.

Wanneer de nieuwe Alien-film in de zalen komen, blijft vooralsnog een mysterie…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


2 Comments


 1. avatar
   
  Ctulu

  OMG yes please!
 2. avatar
   
  CrimePreacher

  meh, heb er nu wel genoeg van

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.