Random Article


X-Men Apocalypse: Ben Hardy gecast als Angel/Archangel?

 

0
Posted 25/02/2015 by

x-menangelDe Britse acteur Ben Hardy (Eastenders) is naar verluidt gecast in X-Men: Apocalypse, de voortzetting van de filmfranchise rond Marvel‘s vrolijke mutanten onder 20th Century Fox. Welk personage hij zal spelen is vooralsnog een mysterie, maar het zou om een sleutelrol gaan. Ons geld staat daarmee op Warren Worthington III, beter bekend als Angel/Archangel.

Angel verscheen voor het eerst in X-Men #1 (1964) en behoorde bij de oorspronkelijke vijf X-lieden. De rijke en populaire Warren Worthington III ontdekte dat hij een mutant was toen er engelachtige vleugels op zijn rug verschenen. In tegenstelling tot vele van zijn soortgenoten, was Warren best wel blij met zijn gaven en mogelijkheid om te vliegen. Na een heuse periode bij de X-Men en X-Factor, werden Warrens vleugels zodanig beschadigd dat ze geamputeerd moesten worden. Niet veel later werd hij door de mutante darwinist Apocalypse van vlijmscherpe metalen vleugels voorzien en omgetoverd tot Archangel, Apocalypse’s Horseman of Death. Sindsdien zijn Warren’s gewone vleugels terug gegroeid en vervoegde hij opnieuw verschillende X-teams, al is zijn connectie met Apocalypse nooit vergeten…

Vanwege de Apocalypse-connectie lijkt een optreden van Angel/Archangel in X-Men: Apocalypse een gegeven. De rol werd eerder gespeeld door Ben Foster in X-Men: The Last Stand (2006). X-Men: Apocalypse wordt opnieuw geregisseerd door Bryan Singer en verschijnt in mei 2016 in de zalen.

xmenapocalypsearchangel

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.