Random Article


Dorkly speelt DC’s Batman V Superman: Dawn of Justice en Marvel’s Captain America: Civil War tegen elkaar uit

 


0
Posted 25/02/2015 by

In 2016 komen zowel Batman V Superman: Dawn of Justice als Captain America: Civil War op het grote scherm. De grote publiekstrekkers zijn natuurlijk de gevechten tussen Batman en Superman in de ene en Iron Man versus Captain America in de andere. Playboy miljardairs versus superkrachtige patriotten. Terwijl Dawn of Justice, de sequel tot Man of Steel, een opstapje wordt naar de samenkomst van de Justice League, is de Captain America: The Winter Soldier-sequel in feite een verdoken Avengers-film.

De gelijkenissen tussen de DC– en Marvel-films zijn er zeker en bij Dorkly hebben ze er een parodie op gemaakt met enkele 2D-sprites uit de klassieke jaren 90 retrogames Batman Returns, The Death & Return of Superman en Marvel Super Heroes: War of the Gems. Let ook zeker op de cameo’s van Black Widow en Wonder Woman. Dorkly lijkt het echter niet bij het juiste eind te hebben, Superman en Batman waren namelijk eerst, maar dat even terzijde.

Batman V Superman: Dawn of Justice wordt geregisseerd door Zack Snyder en komt eraan eind maart 2016. Captain America: Civil War wordt geregisseerd door de Russo broeders en volgt eind april 2016.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.