Random Article


Bekijk een grim ‘n gritty Power Rangers Kortfilm met James Van Der Beek en Katee Sackhoff (NSFW)

 


0
Posted 24/02/2015 by

Vooraleer Lionsgate een officiële filmreboot van Mighty Morphin Power Rangers in de zalen brengt, hebben producer Adi Shankar (Dirty Laundry, Dredd) en regisseur Joseph Kahn (Detention) een onofficiële kortfilm in elkaar gestoken die wel een heel grimmige reboot – of eerder deboot – tot de franchise biedt. Acteurs van dienst in deze Power/Rangers zijn o.a. James Van Der Beek (Dawson’s Creek) als de voormalige Red Ranger Rock en Katee Sackhoff (Battlestar Galactica) als Pink Ranger Kimberly. Geniet ervan!

power-rangers-poster-debut-124672

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.