Random Article


Bekijk enkele fragmenten uit Chappie: Robot Rebel

 


0
Posted 21/02/2015 by

image019Op 11 maart komt Chappie: Robot Rebel bij ons in de zalen. De nieuwste sciencefictionprent van regisseur Neill Blomkamp, bekend van District 9, Elysium en de volgende Alien-film. Chappie werd gebaseerd op Blomkamps eerdere kortfilm Tetra Vaal (2004) en gaat over een experimentele robot die kan spreken, voelen en leren zoals een mens. Zo’n robot maakt echter heel wat mensen nerveus en sommigen plannen om de superslimme Chappie voor eens en altijd uit te schakelen.

De stem van Chappie wordt ingesproken door Sharlto Copley (Powers, District 9). Andere hoofdrollen zijn er voor Hugh Jackman (X-Men, The Wolverine), Sigourney Weaver (Alien, Avatar) en Dev Patel (Slumdog Millionaire, Skins). Chappie: Robot Rebel wordt uitgebracht door Sony Pictures en komt op 11 maart in de Belgische zalen.


Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.