Random Article


En de eerste kandidaten voor de nieuwe Spider-Man zijn…

 

2
Posted 11/02/2015 by

Marvel en Sony zijn, na het grote nieuws van gisteren, naarstig op zoek naar een nieuwe Spider-Man-acteur. Andrew Garfield keert niet meer terug en Marvel’s gekende webspinner zal in zijn volgende film terug een jonge student op de middelbare school zijn. De eerste kandidaten die de studio’s op het oog hebben voor de rol van de nieuwe Peter Parker, volgens Variety, zijn Dylan O’Brien (The Maze Runner, Teen Wolf) en Logan Lerman (Percy Jackson, Fury).

spideydylanobrienspideyloganlerman

De nieuwe Spider-Man-film(s) zullen zich meer focussen op de balans tussen Peter Parker’s superheldencarrière en gewone studentenleven op de Midtown High School. Voor zijn rol in het grote Marvel-filmuniversum lijkt men hier dezelfde route als de Ultimate Spider-Man-cartoon op Disney XD te nemen, waarin de jonge webspinner wordt gecontrasteerd met zijn oudere, meer ervaren collega’s in de Avengers.

Vermits Captain America: Civil War (april 2016) wordt getipt als het debuut van de nieuwe live-action Spider-Man, zal het castingnieuws ongetwijfeld in sneltempo volgen…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


2 Comments


 1. avatar
   
  Tom

  Bah. Een YA-spider-Man…
 2. avatar
   
  de baard van alan moore

  Logan LErman is alvast geen gezicht.

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.