Random Article


Star Wars gerucht: Is Domhnall Gleeson een Skywalker?

 

0
Posted 10/02/2015 by

Een interessant nieuw gerucht verspreidde zich gisteren over het wereldwijde web. Volgens MakingStarwars, een blog over Star Wars, is het personage van Domhnall Gleeson de zoon van Luke Skywalker. Officieel is dit dus nog lang niet, maar volgens de redacteur, die het nieuws van vier onafhankelijke bronnen kreeg, is het zeer waarschijnlijk.

Domhnall Gleeson star wars

Pas op: Mogelijke spoilers over het personage volgen.

Gleeson’s personage is geen Jedi of Sith maar een Imperial Commandant. Zijn doel is het sterrenstelsel bevrijden van alle superwapens, zowel aan de kant van het keizerrijk als van de rebellen. Deze twee kanten zijn namelijk over de tijd heen in een soort van koude oorlog verzeild geraakt.

Speculatie, speculatie, speculatie. Het is allemaal nog giswerk, maar het verleden toont aan dat hardnekkige geruchten vaak nogal eens dicht bij de waarheid durven zitten. Het is tevens zeer waarschijnlijk dat er kinderen van één of meerdere van de helden uit de originele trilogie opduiken. Merk trouwens op dat van vele personages de namen reeds bekend zijn gemaakt. Dat is niet het geval bij Gleesons personage en bij de familienamen van Daisy Ridley (Rey) en John Boyega (Finn).

Binnen enkele maanden weten we ongetwijfeld meer

Star Wars: Episode VII – The Force Awakens wordt geregisseerd door J.J. Abrams en komt op 18 december 2015 in de zalen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.