Random Article


Gerucht: Marvel wil Angelina Jolie als regisseur voor Captain Marvel

 


0
Posted 09/02/2015 by

capmarveljolie

Via OK! Magazine werd er dit weekend een interessant geruchtje de wereld ingestuurd. Volgens hun bronnen waren ze bij Marvel Studios zeer onder de indruk van Unbroken, de nieuwste film van Angelina Jolie, en zouden ze de actrice/regisseuse in het oog hebben voor Captain Marvel. Voorlopig nemen we dit nog met een korrel zout, maar vermits dit de eerste film wordt van Marvel Studios met een vrouwelijke hoofdrol, wordt er inderdaad verwacht dat er tevens ook een vrouwelijke regisseur aan het roer komt te staan.

Captain Marvel is een naam die al door vele kosmische Marvel-superhelden gedragen werd. De film zal handelen over de nieuwste drager van de naam, de Amerikaanse pilote Carol Danvers. Zij verscheen voor het eerst in Marvel Super-Heroes #13 uit 1968 en heeft als de Avenger Ms. Marvel (ook gekend als Warbird en Binary) al een heuse superheldencarrière achter de rug. De film behoort tot Marvel’s Phase 3 en komt eraan in juli 2018.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.