Random Article


Marvel’s Avengers: Age of Ultron nog vroeger in de Belgische zalen

 


2
Posted 06/02/2015 by

Marvel heeft vandaag de releasedatum van Avengers: Age of Ultron vervroegd. In België zal de film nu al op 22 april uitkomen in plaats van op 29 april. Dat is dus meer dan een week voor de Amerikaanse release. Hiermee is ons land wederom één van de eerste waar de The Avengers-sequel en hoogtepunt uit Phase Two van het Marvel-filmuniversum officieel in de zalen te zien is. In Nederland komt de film dan weer een dagje later uit, op 23 april.

aou

In Avengers: Age of Ultron krijgen Earth’s Mightiest Heroes het heel druk na de val van defensieorganisatie S.H.I.E.L.D. Tony Stark/Iron Man (Robert Downey Jr.) werkt aan een nieuwe A.I. die hen moet helpen te reageren op situaties die de wereld bedreigen. Het programma, Ultron (James Spader), ziet echter al snel de mensheid zelf als een bedreiging en groeit hiermee uit tot de grootste vijand van het team. In de comics is Ultron ook ongeveer de gevaarlijkste tegenstander van de Avengers, maar hier werd hij echter gecreëerd door Hank Pym, de eerste Ant-Man, en dus niet door Tony Stark. Verder heeft de plot van Avengers: Age of Ultron ook niets te maken met het gelijknamige Marvel-verhaal uit 2013.

Avengers: Age of Ultron wordt opnieuw geregisseerd door Joss Whedon en wordt de apotheose van Phase Two van het Marvel-filmuniversum. Het volledige Avengers-team uit de eerste film keert terug en zal bijgestaan worden door nieuwe teamleden Aaron Taylor-Johnson als Quicksilver, Elizabeth Olsen als Scarlet Witch en Paul Bettany als J.A.R.V.I.S./Vision.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


2 Comments


 1. avatar
   
  Lars

  Ant-man sluit Marvel Phase 2 toch af, niet Age of Ultron? Werd normaal gezien bevestigd bij de onthulling van Phase 3 :)
 2. avatar
   
  Arno

  Ant-Man is idd laatste Phase 2-film, maar Age of Ultron is het hoogtepunt.

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.