Random Article


Nieuwste Trailer voor Fast & Furious 7

 


0
Posted 05/02/2015 by

furious-7posterWe zagen nog maar net een nieuwe kleine trailer tijdens de Super Bowl, of hier is al een nieuwe, veel langere blik op Fast & Furious 7. Veel nieuwe, nog niet geziene elementen. Zo krijgt Dwayne Johnson het o.a. aan de stok met Jason Statham, een gevecht dat blijkbaar niet al te goed afloopt voor The Rock. In deze trailer verder veel Statham in actie en ook Kurt Russell die waarschuwende taal spreekt.

Furious 7 is het directe vervolg op Fast & Furious 6 (en ook eigenlijk op The Fast and the Furious: Tokyo Drift). Nadat de Furious-familie vakkundig Owen Shaw uitschakelde, is oudere broer Deckard Shaw uit op wraak. Naast de oude cast met o.a. Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez en Tyrese Gibson duiken deze keer ook Jason Statham en Kurt Russell op. De film wordt geregisseerd door James Wan (Insidious, The Conjuring).

Furious 7 scheurt op 1 april 2015 de zalen binnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.