Random Article


Felicity Jones in de eerste Star Wars spin-off?

 

0
Posted 04/02/2015 by

felicity Jones Star warsVorige week waren er nog berichten dat men begon met de zoektocht naar acteurs voor de eerste Star Wars spin-off. Deze week lijkt het er op dat het al prijs is. Volgens The Hollywood Reporter is niemand minder dan Felicity Jones al in gesprek voor een hoofdrol in de film.

Jones is vooral gekend van The Amazing Spider-Man 2 en The Theory of Everything. Voor die laatste heeft ze trouwens al een Oscarnominatie op zak. Andere kanshebbers voor de rol in Star Wars waren o.a. Rooney Mara (The Social Network) en Tatiana Maslany (Orphan Black).

Veel is nog niet geweten over de rol of over de film. Geruchten gaan de ronde dat de plannen en de bouw van de Death Star in de plot verwerkt zitten. Ook zijn de namen Boba Fett en Han Solo al vaak gevallen. Zeker is dat de film zich voor de originele trilogie zal afspelen. De regisseur van Monsters en Godzilla, Gareth Edwards, zal de film regisseren, terwijl Chris Weitz (The Golden Compass, Cinderella) momenteel druk bezig is een script van Gary Whitta (The Book of Eli, After Earth) te herschrijven.

December is de maand die Disney jaarlijks heeft uitgekozen voor de release van de Star Wars-films. Deze eerste spin-off komt in december 2016 in de zalen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.