Random Article


Liam Hemsworth in Independence Day Sequel?

 

0
Posted 29/01/2015 by

independence day forever liam hemsworthNu Will Smith duidelijk heeft gemaakt dat hij niet op zou duiken in Independence Day Forever, is het zoeken naar een nieuwe hoofdrolspeler. Fox denkt die nu gevonden te hebben in de vorm van Liam Hemsworth. Volgens The Wrap ligt er een aanbod op de tafel van de acteur. Hemsworth moet het aanbod natuurlijk nog aannemen, dus helemaal zeker dat we Chris’ jongere broertje de strijd met aliens zien aangaan is het nog niet.

Hemsworth is momenteel vooral bekend als Billy The Kid in The Expendables 2 en van zijn rol als Gale in de The Hunger Games-franchise. Eind dit jaar zal hij nog een laatste keer te zien zijn in de huid van dat personage in The Hunger Games: Mockingjay – Part 2.

De Independence Day-sequel werd eind vorig jaar officieel goedgekeurd. Will Smith zag de film niet zitten, maar Jeff Goldblum (The Fly, Jurassic Park) en Bill Pullman (Sleepless in Seattle, Torchwood) komen naar verluidt wel weer terug. Roland Emmerich (Stargate, The Day after Tomorrow) gaat aan het werk met een script van Carter Blanchard. Twintig jaar na ID duikt een nieuwe lading aliens op in de buurt van de aarde. Deze zijn lichtjes op hun tenen getrapt na de vernietiging van hun collega’s. De mensheid heeft ondertussen dankbaar gebruik gemaakt van de geïntroduceerde alientechnologie en gebruikt dit dan ook om zich tegen de nieuwe invasie te verdedigen. De film verschijnt op 24 juni 2016 in de Amerikaanse bioscopen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.