Random Article


Sony onthult cast en releasedatum voor vrouwelijke Ghostbusters reboot

 

2
Posted 28/01/2015 by

Melissa McCarthy (Mike & Molly), Kristen Wiig (The Secret Life of Walter Mitty), Leslie Jones (Top Five) en Kate McKinnon (SNL) worden de nieuwe Ghostbusters. Dat heeft regisseur Paul Feig (The Heat, Bridesmaids) bevestigd via Twitter. Het volledig vrouwelijke team zal de hoofdrol spelen in de filmreboot rond de bekende spokenjagers. Terwijl Ghostbusters 3, met daarin een deel van de originele cast, in development hell blijft steken, wordt deze versie duidelijk op de fast track gezet.

femaleghostbusters

Sony heeft inmiddels ook een Amerikaanse releasedatum voor de film onthuld, namelijk 22 juli 2016.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


2 Comments


 1. avatar
   
  CrimePreacher

  Mja, een vrouwelijke cast, dat is idd anders… maar was dit echt nodig? Het is (voor mij althans) duidelijk dat dit weinig impact op de formule van de films kan hebben. Het lijkt op deze manier of Hollywood geen inspiratie weet om deze franchise te ‘updaten’, dat ze maar de cast veranderen op deze manier… not impressed, but whatever…
  • avatar
    
   de baard van alan moore

   Sterker nog, waarom updaten? Let it go.. Fans zullen dit links laten liggen, omdat ze niets zullen herkennen van wat de eerste twee films zo prettig maakte.

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.