Random Article


Eerste Trailer voor The Fantastic Four Reboot

 


0
Posted 27/01/2015 by

20th Century Fox en Marvel hebben eindelijk de eerste beelden vrijgegeven voor The Fantastic Four, de filmreboot rond Marvel’s eerste familie. De prent wordt geregisseerd door Josh Trank (Chronicle) en geeft een eigentijdse draai aan de oorsprong van de gekende vier superhelden, dewelke voor het eerst verschenen in Fantastic Four #1 (1961) en de geboorte van het moderne Marvel-universum inluidden. De nieuwe filmversie wordt eerder geïnspireerd door de Ultimate Marvel-comicbookversie van het team uit 2004. Zo krijgen de vier hier hun krachten na een trip doorheen een alternatief universum (zoals de N-Zone) en niet door kosmische bestraling tijdens een ruimtemissie. Ook zijn de leden wat jonger dan deze uit de comics en eerdere films.

Miles Teller (Whiplash, Divergent) speelt Reed Richards/Mr. Fantastic, Kate Mara (Shooter, Brokeback Mountain) is Sue Storm/Invisible Woman, Jamie Bell (Nymphomaniac, The Adventures of Tintin) is Ben Grimm/The Thing en Michael B. Jordan (Chronicle, The Wire) vertolkt Johnny Storm/Human Torch. Voormalige vriend/huidige aartsvijand Dr. Doom wordt tot leven gebracht door Toby Kebbell (Dawn of the Planet of the Apes). De film wordt een mix tussen hard sci-fi en superheldenactie en komt op 26 juli bij ons in de bioscoop.

fantasticfourposter

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.