Random Article


Joe Manganiello en Jason Clarke getipt voor Deathstroke The Terminator in DC’s Suicide Squad

 


0
Posted 26/01/2015 by

deathstroke-manganiello

Terwijl de zoektocht naar een nieuwe Rick Flag verdergaat, zijn er via JoBlo weer heel wat sappige geruchten rond DC‘s Suicide Squad-verfilming vrijgekomen. De grootste draait om DC’s gekende huurmoordenaar Slade Wilson, alias Deathstroke, alias de originele drager van de naam The Terminator. Slade zou ook in de film zitten, maar niet als lid van de Suicide Squad. Deathstroke zou in feite een concurrent zijn van de Squad en een gelijkaardige missie hebben aan het team gevangengenomen supervillains.

Voor de rol van Deathstroke wordt Joe Manganiello getipt. Manganiello speelde o.a. Flash Thompson in de eerste Spider-Man-films en werkte al eerder samen met regisseur David Ayer in Sabotage (2014). De tweede kanshebber is Jason Clarke, gekend van zijn rollen in Dawn of the Planet of the Apes en de opkomende Terminator: Genysis. Deathstroke verscheen voor het eerst als The Terminator in DC’s New Teen Titans #2 (1980) en werd één van de gekendste en gevaarlijkste villains en occasionele anti-helden uit het DC-universum.

harris-martini-rick-flag

In andere Suicide Squad-geruchten, zouden zowel Ed Harris (The Rock) als Max Martini (Pacific Rim) getipt worden voor de oudere Rick Flag Sr. en zou Karl Urban (Dredd) een nieuwe kanshebber zijn voor de rol van zijn zoon en Suicide Squad-veldleider Rick Flag Jr. (maar, volgens andere geruchten, dan ook weer als de villain in Aquaman). Eerder werden hiervoor ook al Jon Bernthal (The Walking Dead) en Joel Edgerton (Exodus: Gods and Kings) genoemd. Gary Sinise (CSI: New York) zou dan weer in de running zijn voor de rol van generaal Sam Lane, de vader van Superman’s geliefde Lois Lane.

gary-sinise-sam-lane

We nemen het, zoals gewoonlijk, allemaal nog met een flinke korrel zout. Maar de kans dat ook Deathstroke een rolletje heeft in Suicide Squad lijkt ons echter wel zeer groot. Suicide Squad wordt geregisseerd door David Ayer en komt eraan in augustus 2016. Alles over het team villains lees je hier.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.