Random Article


Daniel Brühl is Baron Zemo in Marvel’s Captain America: Civil War

 

0
Posted 26/01/2015 by

Rush-acteur Daniel Brühl werd al even gecast in Captain America: Civil War, maar een nieuwe casting call voor de Marvel-sequel onthulde eindelijk welke rol hij zal spelen. Het draait – zoals al veel werd gespeculeerd – om niemand minder dan Baron Zemo, één van de grootste vijanden van de Star-Spangled Avenger. Brühl zal samen met de terugkerende Frank Grillo als Brock Rumlow/Crossbones de hoofdschurk van de film spelen.

zemoBaron Heinrich Zemo verscheen voor het eerst in de comics in The Avengers #4 (1964), hetzelfde deel dat Captain America uit het ijs deed ontdooien en hem bij de Avengers bracht. Heinrich Zemo was één van de topwetenschappers bij de nazi’s in de Tweede Wereldoorlog en zijn reputatie was gelijkaardig aan Cap’s aartsvijand de Red Skull. In de moderne periode startte Zemo de Masters of Evil op, de kwade tegenhangers van de Avengers. Captain America was er in WO II tevens voor verantwoordelijk dat Zemo’s helm voor eeuwig op zijn gezicht plakt vanwege een ongelukkige aanraking met het extreem plakbare goedje Adhesive X.

Heinrich Zemo liet ook een zoon na, Helmut, dewelke in zijn voetsporen trad en eveneens een grote vijand van Captain America en de Avengers werd. Later startte Helmut ook de eerste Thunderbolts op, de Masters of Evil dewelke zich voordeden als superhelden. Vermoedelijk zal Marvel Studios een mengelmoes van de twee personages op het scherm toveren.

Captain America: Civil War wordt geregisseerd door de broeders Russo (Captain America: The Winter Soldier), start Phase 3 van het Marvel-filmuniversum en zal een conflict zien tussen Captain America (Chris Evans) en Iron Man (Robert Downey Jr.) vanwege de Superhuman Registration Act, een overheidsdocument dat stelt dat alle superhelden zich moeten registreren bij S.H.I.E.L.D. De plot van de film wordt geïnspireerd door het gelijknamige Marvel-event uit 2006-2007 en ziet heel wat bekende Avengers terugkeren. Captain America: Civil War barst los eind april 2016.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.