Random Article


Eerste Trailer voor iZombie TV-serie

 


0
Posted 12/01/2015 by

Naast tal van tv-reeksen gebaseerd op de superhelden van DC Comics, komt er binnenkort ook een nieuwe adaptatie van een Vertigo-reeks. De tv-reeks iZombie gaat in maart van start op The CW, hetzelfde kanaal dat ook The Flash, Arrow en Smallville uitzendt. iZombie wordt gebaseerd op de gelijknamige Vertigo-reeks van Chris Roberson (Superman), dewelke van start ging in 2010. De serie gaat over een gewoon meisje die wordt getransformeerd tot een zombie. De transformatie is echter nog niet compleet en ze kan best nog een normaal leven leiden, zolang ze maar af en toe in het geheim wat menselijke hersenen consumeert.

izombie

De tv-reeks neemt wat vrijheden met het bronmateriaal, maar de algemene opzet is hetzelfde. Olivie “Liv” Moore, gespeeld door Rose McIver (Once Upon A Time), wordt tijdens een feestje gebeten door een zombie. Ze neemt een job aan bij een lijkschouwer, zodat ze af en toe eens een menselijk brein kan consumeren. Ze ontdekt dat ze hierdoor tijdelijk de herinneringen van de overleden persoon overkrijgt, wat haar in staat stelt om enkele gruwelijke moordmysteries op te lossen…

Producers van dienst zijn Diane Rugierro en Veronica Mars-schepper Rob Thomas. iZombie gaat van start op 17 maart op The CW.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.