Random Article


Nieuwe Promo Art voor Avengers: Age of Ultron

 


0
Posted 30/12/2014 by

aou4

Er is wat nieuwe promo art opgedoken voor Marvel’s opkomende blockbuster Avengers: Age of Ultron, de sequel op The Avengers, inclusief Ultron, Thor en Iron Man in zijn Hulkbuster-harnas.

In Avengers: Age of Ultron krijgen Earth’s Mightiest Heroes het heel druk na de val van defensieorganisatie S.H.I.E.L.D. Tony Stark/Iron Man (Robert Downey Jr.) en Bruce Banner/Hulk werken aan een nieuwe A.I. die hen moet helpen te reageren op situaties die de wereld bedreigen. Het programma, Ultron (James Spader), ziet echter al snel de mensheid zelf als een probleem en groeit hiermee uit tot de grootste vijand van het team… In de comics is Ultron ook ongeveer de gevaarlijkste vijand van de Avengers, maar hier werd hij echter gecreëerd door Hank Pym, de eerste Ant-Man, en dus niet door Tony en Bruce. Verder heeft de plot van Avengers: Age of Ultron ook niets te maken met het gelijknamige Marvel-verhaal uit 2013.

aou1 aou2 aou3 aou5 aou6

Avengers: Age of Ultron wordt opnieuw geregisseerd door Joss Whedon en wordt de apotheose van Phase Two van het Marvel-filmuniversum. Het Avengers-team uit de eerste film keert volledig terug en zal bijgestaan worden door nieuwe teamleden Aaron Taylor-Johnson als Quicksilver, Elizabeth Olsen als Scarlet Witch en Paul Bettany als J.A.R.V.I.S./Vision. De prent zal op 29 april 2015 de zalen binnen knallen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.