Random Article


The Interview online te bekijken via YouTube en Google Play

 


1
Posted 25/12/2014 by

Na dat gisteren bekend werd dat er toch nog geselecteerde cinema’s The Interview gingen draaien, werd er ook al gespeculeerd over mogelijke alternatieven om de actiekomedie aan de man te brengen. De film is nu beschikbaar via o.a. YouTube, Google Play en het videoplatform van XBox One. Via de website seetheinterview.com kan je de film huren en ook de officiële site van de prent is terug online.

De voorbije weken werd Sony het slachtoffer van verscheidene cyberaanvallen, deze hackers bleken uit Noord-Korea te komen. Hier bleef het echter niet bij en de hackers stuurden terreurberichten waarin ze bedreigde met bomaanslagen om de release van de actiekomedie met Seth Rogen en James Franco te annuleren. Na een vlaag van protest en zelfs uitspraken van onder andere president Barack Obama besloot Sony om de film toch nog uit te brengen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


One Comment


  1. avatar
     
    Waldojeffers

    Ik wil nu niet al te cynisch klinken over dit alles, maar… Betere reclame kon deze film echt niet krijgen hoor.

    Lijkt me nog steeds een onding dat anders niet al te veel volk zou lokken maar dat nu iedereen wel wil zien. Zou sensatiezucht dan toch weer zijn wat Hollywood drijft?

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.