Random Article


Verschijnt Jeremy Renner als Hawkeye in Marvel’s Agents of S.H.I.EL.D.?

 

0
Posted 19/12/2014 by

hawkeyecoulson2Acteur Clark Gregg, gekend voor zijn rollen als agent Phil Coulson in verschillende Marvel-films en de tv-serie Agents of S.H.I.E.L.D., deelde onlangs bovenstaande image via Twitter. De tekening van Hawkeye en Coulson komt uit Marvel’s Secret Avengers (v2) #10, een comic die vorige maand werd uitgebracht. Velen zien het echter als een teaser voor een opkomende verschijning van de Avenger Hawkeye – gespeeld door Jeremy Renner – in Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D., dat inmiddels halverwege zijn tweede seizoen zit.

Jeremy Renner was als Hawkeye nog niet te zien in Phase 2 van het Marvel-filmuniversum. Een cameo in Captain America: The Winter Soldier ging eerder niet door, maar het personage zou wel een grote rol spelen in Avengers: Age of Ultron. Nu Adrianne Palicki als Bobbi Morse/Mockingbird (één van Hawkeye’s grote liefdesinteresses in de comics) opduikt in Agents of S.H.I.E.L.D., hopen velen alvast op een gastoptreden van Marvel’s residente boogschutter. Renner vermeldde eerder al dat hij het zeker zou zien zitten om nog eens met Clark Gregg samen te werken…

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. keert terug naar ABC in 2015.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.