Random Article


Viola Davis gecast als Amanda Waller in DC’s Suicide Squad?

 


0
Posted 17/12/2014 by

Amanda Waller

Officieel is het nog niet, maar verschillende berichten melden dat Warner Bros. en DC Entertainment hun Amanda “The Wall” Waller hebben gevonden. Viola Davis (Solaris, How To Get Away With Murder) zal de harde overheidsagente vertolken in de Suicide Squad-film en het verdere DC-filmuniversum. Davis laat hiermee andere kandidaten Oprah Winfrey en Octavia Spencer achter zich en maakt duidelijk dat de studio gekozen heeft voor de iets magerdere, New 52-achtige versie van het personage. Waller werd eerder vertolkt door Angela Bassett in Green Lantern (2011) en door Pam Grier (Smallville) en Cynthia Addai-Robinson (Arrow) op tv.

Amanda Waller verscheen voor het eerst in Legends #1 (1987) en fungeert voornamelijk als leidster achter de schermen van de Suicide Squad/Task Force X. Ook heeft ze banden met verschillende overheidsorganisaties als A.R.G.U.S. en Checkmate. In feite kan je ze het best voorstellen als de zwarte, vrouwelijke Nick Fury van het DC-universum.

Suicide Squad wordt geregisseerd door David Ayer (End of Watch, Training Day) en knalt in augustus 2016 de zalen binnen. Alles over het team supervillains lees je hier.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.