Random Article


Bekijk Loadout: Going in Hot, een sci-fi videogame kortfilm met Battlestar Galactica’s Richard Hatch

 


0
Posted 17/12/2014 by

Machinima heeft een kortfilm vrijgegeven gebaseerd op Loadout, de opkomende free-to-play PlayStation 4 shooter van Edge of Reality. Loadout: Going in Hot volgt een groepje mariniers/intergalactische handelaars op het spoor van een waardevolle lading. De hoofdrol wordt vertolkt door Richard Hatch, gekend voor zijn rollen als kapitein Apollo in de originele Battlestar Galactica en Tom Zarek in de recentere re-imagining van de klassieke sciencefictionreeks.

Loadout, de videogame, is nu beschikbaar voor PlayStation 4.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.