Random Article


Spider-Man Filmgeruchten – Andrew Garfield ontslagen, Ryan Gosling als oudere Peter Parker in “Kraven’s Last Hunt”?

 

0
Posted 14/12/2014 by

De recente “Sony Hack” is werkelijk the gift that keeps on giving. Nadat we dankzij tal van gelekte e-mails al te weten kwamen dat er plannen waren om Spider-Man terug uit te lenen aan Marvel Studios en te laten opdraven in Captain America: Civil War, horen we nu terug wat anders. Vanwege zijn negatieve commentaren rondom de inmenging van de studio in The Amazing Spider-Man 2 en zijn laattijdige afzegging voor een etentje met enkele topmensen van Sony Japan, zou Andrew Garfield ontslagen zijn als Peter Parker/Spider-Man. De studio zou nu eerder een oudere Peter Parker willen casten. Dit om het welbekende oorsprongsverhaal van Marvel’s webspinner niet voor de derde maal te moeten herhalen in slechts 12 jaar tijd.

In de mails wordt de verhaallijn “Kraven’s Last Hunt” uit 1987 aangehaald als mogelijke inspiratie voor een nieuwe film. Het verhaal waarin een inmiddels met Mary Jane Watson getrouwde Spider-Man wordt verslagen en levend begraven door Kraven The Hunter, alvorens deze laatste zijn kostuum aantrekt en hardhandig criminelen gaat aanpakken. Kraven’s Last Hunt werd één van de donkerste, maar ook meest bejubelde Spider-Man-verhalen aller tijden. Op de wishlist van Jeff Robinov, hoofd van Studio 8, staan alvast klinkende namen als James Gunn (Guardians of the Galaxy), Colin Trevorrow (Jurassic World), Brad Bird (The Incredibles), Phil Lord en Chris Miller (The LEGO Movie) en Edgar Wright (Scott Pilgrim vs the World) om de films te regisseren.

jlRyanGoslingIn andere geruchten, voortgebracht uit de gelekte mails, zou steracteur Ryan Gosling (Drive) de keuze van de studio zijn voor één zeer belangrijke rol in Sinister Six, de geplande film rond zes vijanden van Spider-Man. Zou het kunnen dat Gosling hierin een oudere Spider-Man speelt, na eerder al rollen in o.a. Marvel’s Doctor Strange en DC’s Suicide Squad te hebben afgewezen? Het blijft, volgens ons, maar wishful thinking.

Voorlopig lijkt het duidelijk dat Sony helemaal geen idee heeft wat ze nu precies met Marvel’s Spider-Man moeten aanvangen. In januari vindt er echter een Spidey Summit plaats. Pas dan zullen de toekomstplannen van Sony met de filmfranchise (hopelijk) wat duidelijker worden.

Onze keuze gaat uiteraard uit naar een deal met Marvel om Spidey in het Avengers-universum te krijgen, een grotere focus op Peter Parker en zijn dubbelleven te plaatsen dan op zijn romances en aldus producer Avi Arad zo ver mogelijk ervan weg te houden. Deel je onze mening? Dan is er inmiddels een online petitie die je kan ondertekenen…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.