Random Article


Eerste Trailer voor Terminator: Genisys

 


0
Posted 04/12/2014 by

terminatorgenisysParamount Pictures heeft de eerste trailer voor Terminator: Genisys op het net doen verschijnen, de reboot van de Terminator-filmfranchise waarin Arnold Schwarzenegger terugkeert naar één van zijn bekendste rollen als de Skynet-cyborg T-800.

Naast Schwarzenegger als het oudere T-800-model (Terminators verouderen namelijk niet echt, maar hun bovenliggende huid wel), zien we hier Emilia Clarke (Game of Thrones) als Sarah Connor, Jason Clarke (Dawn of the Planet of the Apes) als haar toekomstige zoon John Connor – de leider van het menselijk verzet in de toekomstige oorlog tegen de machines. Jai Courtney (A Good Day to Die Hard) speelt verzetsstrijder Kyle Reese, de tijdreizende vader van John. Doctor Who-ster Matt Smith speelt een voorlopig nog onbekende verzetsstrijder.

De nieuwe film zal – door middel van veelvuldig tijdreizen – de gebeurtenissen van de vorige Terminator-films danig aanpassen. Kyle Reese reist nog steeds naar het verleden, maar deze Sarah Connor is geen hulpeloze jonge vrouw zoals in het begin van de eerste film van James Cameron uit 1984. Deze versie wordt al sinds haar negende levensjaar klaargestoomd voor haar latere rol. Sterker nog, ze werd opgevoed door een T-800-cyborg, die ze “pops” noemt. Sarah verzet zich echter tegen haar lotsbestemming en haar beslissingen zullen de film leiden.

Terminator: Genisys is de start van een nieuwe trilogie en wordt geregisseerd door Alan Taylor (Game of Thrones, Thor: The Dark World). De film komt op 1 juli 2015 onze tijdlijn verstoren.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.