Random Article


Eerste Teaser Trailer voor Star Wars Episode VII: The Force Awakens

 


7
Posted 28/11/2014 by

Disney en Lucasfilm hebben de eerste teaser vrijgegeven voor Star Wars: The Force Awakens, de zevende film in de epische ruimtesaga van George Lucas. The Force Awakens start een nieuwe trilogie (met meerdere spin-offs) en speelt zich een 30-tal jaar na Episode VI: Return of the Jedi (1983) af. Jedi-ridder Luke Skywalker (Mark Hamill), smokkelaar Han Solo (Harrison Ford) en prinses Leia (Carrie Fisher) keren allemaal terug in dit nieuwe deel, dat zich meer zal toespitsen op hun kinderen.

Star Wars: The Force Awakens wordt geregisseerd door J.J. Abrams (Star Trek) en bereikt ons melkwegstelsel op 16 december, 2015.

10410926_10152985205538974_2296497639730035661_n 10675535_10152985212018974_100770929708320157_n 10676116_10152985204523974_994638459725445397_n

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


7 Comments


 1. avatar
   
  donnie darko

  Ja, ik kreeg toch wel eventjes kippenvel…
 2. avatar
   
  de baard van alan moore

  Echt? Een compilatie van dingen die in eerdere SW films voorbij zijn gekomen. Wanneer gaat deze franchise eindelijk eens naar het grote kerkhof waar zaken wiens tijd is geweest langzaam sterven.
  • avatar
    
   Tom

   1) Het is een trailer. Het hoort een simpele compilatie te zijn.
   2) Zaken die eerder in een SW film voorbij zijn gekomen. Moest het compleet ander zijn, vermoed ik dat je zou zeggen dat het niet trouw is gebleven aan de originele films? Als de film is zoals deze teaser dan zal het een mooie vermenging zijn van zowel oud als nieuw.
   3) Wie bepaalt wiens tijd is geweest? De kinderen die nu opgroeien zijn nog steeds even zot van Star Wars als in mijn tijd of die van de generatie voor mij. Star Wars is nog lang niet dood. Dat bewijzen alle comics, boeken, fanuitingen, animatieseries, enz.
   4) Geef eens rationele redenen die jouw vorige bericht ondersteunen.
   • avatar
     
    de baard van alan moore

    1) Kort samengevat: Het echte wow gevoel ontbreekt in deze teaser. Het meest creatieve waar men mee aan komt zetten is een lightsaber die is gemodelleerd naar een slagzwaard.

    2) Probeer nu geen gedachten te lezen.

    3) Veel van de uitingen waar je het over hebt spelen een marginale rol. De films zijn nog altijd de hoofdmoot. Kinderen van nu (als je daar dan toch vanuit gaat) hebben recht op nieuwe verhalen om ze te vermaken. Het is een teken van creatieve armoede wanneer je een franchise weer reanimeert waar hun grootouders nog blij mee werden gemaakt.
    • avatar
      
     Tom

     1)Wat verwacht je dan? Een film die er compleet anders uit ziet? Het is nog steeds Star Wars. De look-and-feel moet grotendeels behouden blijven. Er is nu al gezaag over de nieuwe lightsaber. Te veel nieuwigheden gaat de fans niet tevreden maken.

     2)Ik probeer geen gedachten te lezen. Het is de normale uitloper van wat jij schreef.

     3)Waar haal jij toch steeds vandaan dat Star Wars dood is? Het is springlevend… Er is dus geen sprake van reanimatie. Hoogstens een tweede jeugd. En dat er nood aan creativiteit is in Hollywood, daar zal je van mij geen tegenspraak krijgen. Maar de feiten zijn nu eenmaal dat wanneer de kosten steeds groter worden de zin voor risico daalt. En dan grijpt men terug naar wat zeker scoort. Dat betekent echter niet dat er binnen de opgelegde grenzen geen creativiteit kan zijn. In tegendeel zelf. Een duidelijke afbakening creërt de noodzaak tot creativiteit.
     Kinderen hebben inderdaad recht op nieuwe verhalen, maar moet het een of/of verhaal zijn? Laat ons dit dan gelijk doortrekken naar andere media. Batman en superman zijn figuren waar de overgrootouders van de huidige kinderen mee opgroeiden. Zullen we die figuren dan ook maar begraven en de comics errond annuleren? Na vier generaties ‘hebben de kinderen van nu recht op nieuwe verhalen om ze te vermaken’. Toch?
     • avatar
       
      de baard van alan moore

      2) Nope, sorry. En ik kan je dat ook niet uitleggen zonder bijzonder onvriendelijk te worden.

      3) “? Laat ons dit dan gelijk doortrekken naar andere media. Batman en superman zijn figuren waar de overgrootouders van de huidige kinderen mee opgroeiden. Zullen we die figuren dan ook maar begraven en de comics errond annuleren? Na vier generaties ‘hebben de kinderen van nu recht op nieuwe verhalen om ze te vermaken’. Toch?”

      Beide figuren werken prima als filmpersonage. De manier waarop Superman opnieuw is uitgevonden heeft het personage voorlopig wat lucht gegeven. Als comic is het al bijna dertig jaar bijzonder irrelevant. Batman heeft als comicpersonage nog wel wat jaartjes te gaan. Maar ook zijn uiterste houdbaarheidsdatum komt in dat medium in zicht.
     • avatar
       
      Arno

      3) “Beide figuren werken prima als filmpersonage. De manier waarop Superman opnieuw is uitgevonden heeft het personage voorlopig wat lucht gegeven. Als comic is het al bijna dertig jaar bijzonder irrelevant. Batman heeft als comicpersonage nog wel wat jaartjes te gaan. Maar ook zijn uiterste houdbaarheidsdatum komt in dat medium in zicht.”

      Euhm, no :)

      Tom heeft gelijk hoor. Star Wars is springlevend, Batman en Superman ook – in eender wat voor media (maar de films blijven steeds de hoofdmoot).

      Ik ben niet de grootste SW-fan, maar het is goed dat ze de nostalgische factor oprakelen met deze trailer. SW is één van de weinige grote entertainmentfranchises die nog nooit een reboot heeft gekend, so it must be doing something right…

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.