Random Article


Eerste Teaser Trailer voor Jurassic World

 


0
Posted 24/11/2014 by

Universal en Legendary Pictures hebben een eerste teaser voor de trailer vrijgegeven voor Jurassic World, de vierde telg in de Jurassic Park-filmreeks gebaseerd op de boeken van Michael Crichton. Het verhaal speelt zich 22 jaar na de eerste Jurassic Park af. Op het eiland Isla Nublar heeft men eindelijk een volledig functionerend pretpark met gekloonde dinosaurussen kunnen opzetten, net zoals John Hammond (wijlen Sir Richard Attenborough) het wou. Maar – naar goeie gewoonte – loopt er toch wat mis…

Chris Pratt (Guardians of the Galaxy) speelt de hoofdrol van Owen, een opzichter bij de Velociraptors. Andere rollen zijn weggelegd voor o.a. Bryce Dallas Howard (Spider-Man 3, Terminator Salvation) als Claire en Vincent D’Onofrio (Daredevil) als Morton, een werknemer bij de Masrani Corporation – de eigenaars van het Jurassic World-pretpark en het bedrijf dat InGen uit de vorige films heeft opgekocht. De film wordt geregisseerd door Colin Trevorrow (Safety Not Guaranteed) en loopt vanaf 10 juni 2015 in de zalen. De volledige eerste trailer verschijnt donderdag online.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.