Random Article


Eerste Seizoen Constantine tijdelijk stopgezet na 13 afleveringen, Seizoen 2 blijft mogelijk

 


0
Posted 24/11/2014 by

Terwijl Gotham op Fox en The Flash op The CW, aka de nieuwe tv-series gebaseerd op DC Comics, na enkele succesvolle afleveringen al meteen werden verlengd tot een volledig seizoen van 22-23 episodes, zal dit voor Constantine op NBC niet het geval zijn. De tv-serie rond John Constantine/Hellblazer, DC’s working-class magiĆ«r, met Matt Ryan in de hoofdrol zal blijven steken op 13 afleveringen. De serie wordt hiermee echter niet stopgezet. Een tweede seizoen blijft nog altijd mogelijk.

Vermits Constantine wat later begon dan de andere tv-shows, had NBC niet veel tijd om te beslissen of ze het eerste seizoen al dan niet zouden verlengen. Men zal nu kijken naar de kijkcijfers van de komende acht afleveringen, alvorens een tweede seizoen van de reeks te maken.

Constantine is elke vrijdagavond te zien op het Amerikaanse NBC.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.