Random Article


Nieuw soort Alien in Prometheus sequel

 


1
Posted 20/11/2014 by

Tijdens een recent opgegraven interview tussen Ridley Scott (Alien, Blade Runner) en The Australian, bevestigt de regisseur Scott dat het script voor Prometheus 2, naar eigen zeggen, “heel goed is“. Ook vermeld hij dat hij ver van goden, draken en de klassieke Aliens zal blijven en alles “vers” wil houden. In de sci-fi sequel zou er een volledig nieuw soort alien verschijnen. Het wezen dat op het einde van de eerste film verscheen leek immers nog te hard op de gekende Xenomorphs uit de Alien-films.

Prometheus 2 wordt een rechtstreeks vervolg op de eerste film uit 2012. Het script van Jack Paglan wordt herschreven door Michael Green, en Noomi Rapace en Michael Fassbender zouden hun rollen als respectievelijk archeoloog Elizabeth Shaw en de androïde David hernemen. Een releasedatum is er echter nog lang niet.

 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


One Comment


  1. avatar
     
    Mirko di Wallenberg

    Zit er echt iemand te wachten op een vervolg van Prometheus?

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.