Random Article


“I Am Groot” in 15 verschillende talen

 


0
Posted 18/11/2014 by

Stel, je bent een buitenaards boomwezen van Planet X genaamd Groot en je wil wat rondreizen op de planeet Aarde. In bovenstaande supercut voor de nakende thuisrelease van Marvel‘s Guardians of the Galaxy helpt stemacteur Vin Diesel je wat verder op weg door Groot’s slagzin “I am Groot” te zeggen in 15 verschillende talen. Geniet ervan!

Guardians of the Galaxy wordt geregisseerd door James Gunn en zet de kosmische kant van het Marvel-universum in de schijnwerpers. De film verschijnt op 17 december op Blu-ray en DVD. Onze review lees je hier, de easter eggs vind je hier.

groot

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.