Random Article


The Hurt Locker scenarist pent Uncharted Film

 


1
Posted 15/11/2014 by

Het is even geleden dat we wat gehoord hebben rond Sony’s filmadaptatie van Uncharted: Drake’s Fortune, de eerste telg van Naughty Dog in de succesvolle action-adventure videogamereeks op de PlayStation. Nu werd bevestigd dat de Oscarwinnende scenarist Mark Boal (The Hurt Locker) het scenario zal neerpennen. De regie is nog steeds in handen van Seth Gordon (Horrible Bosses).

Uncharted draait om de ontdekkingsreiziger Nathan Drake (vertolkt door Nolan North). De film zou het verhaal van de eerste videogame – Drake’s Fortune uit 2007 – adapteren, waarin Nathan de verloren schat van El Dorado zoekt. Een hoofdacteur is er echter nog niet, want zowel Mark Wahlberg (Transformers: Age of Extinction) als Chris Pratt (Guardians of the Galaxy) hebben de rol al laten passeren. Mooi zo. Zo maakt onze keuze, Nathan Fillion (Firefly), meer kans…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


One Comment


  1. avatar
     
    Nikki

    Hier kijk ik wel naar uit!

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.