Random Article


Bekijk hilarische Gotham parodie

 


0
Posted 13/11/2014 by

Het komische, geeky YouTube-kanaal The Warp Zone, in een samenwerking met Jon Bailey (de stem van Honest Trailers bij Screen Junkies), heeft een hilarische spoof op de tv-serie Gotham op het net gezwierd. De Batman-prequelreeks van DC Entertainment, Warner Bros. en Fox en diens vaak niet al te subtiele knipogen naar de latere status quo van de Dark Knight moeten eraan geloven in het bovenstaande filmpje… Geniet ervan! (opgelet: bevat spoilers voor de seizoensfinale van de opkomende tv-reeks Krypton… not!)

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.