Random Article


Nieuwe setfoto’s van Batman v Superman: Dawn of Justice gelekt

 


0
Posted 10/11/2014 by

De opnames voor DC‘s Batman v Superman; Dawn of Justice-film zijn in volle gang. De Amerikaanse stad Chicago dient als decor voor de stad Metropolis. Er moeten natuurlijk ook de nodige buitenscènes worden opgenomen en dan worden er de nodige straten en soms zelfs wijken voor afgesloten.

Maar je kan een deel van een stad nooit helemaal afsluiten voor pottenkijkers. Enkele wakkere lieden hebben met hun mobieltje de nodige plaatjes geschoten van de opnames. Henry Cavill komt een aantal malen voorbij lopen in zijn Superman-kostuum. Ook Amy Adams is even te zien in haar rol van Lois Lane.

Batman V Superman: Dawn of Justice is de sequel op Man of Steel, de prequel op Justice League en brengt de twee grootste superhelden ter wereld samen naar het grote scherm. De film wordt opnieuw geregisseerd door Zack Snyder (Watchmen, 300), naar een script van David S. Goyer (The Dark Knight Trilogy) herschreven door Chris Terrio (Argo). Henry Cavill keert terug als Clark Kent/Superman, Amy Adams is opnieuw Lois Lane, Ben Affleck is Bruce Wayne/Batman, Jesse Eisenberg is Lex Luthor, Jeremy Irons is Alfred Pennyworth en Gal Gadot is Diana Prince/Wonder Woman. De prent breidt het DC Comics-filmuniversum uit en vliegt op 23 maart, 2016 de zalen binnen.

batman vs superman 9 nov lois lane

batman vs superman 9 nov wide

B18hQb0IAAEdluE 9 nov

B2BlzI4IUAIwcAr 9 nov

B14tFlMIIAAO8jb

B14qTdqIcAAOI_r

B14p_pxCUAAS0FE

B14dCn1IEAEXX5Z

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.