Random Article


Nieuwe Spoof Infografiek lacht met de overvloed aan Superheldenfilms

 


0
Posted 04/11/2014 by

Eerder schreven we al over de infografiek waarin de komende 6 jaar aan superheldenfilms werd belicht. Hieruit bleek dat er ons nog een overvloed aan DC Comics- en Marvel-films te wachten staat van filmstudio’s Warner Bros., Walt Disney, 20th Century Fox en Sony/Columbia. Bij de amusementswebsite Dorkly hebben ze nu wat verder gekeken en een eigen spoof-versie uitgebracht van de superheldenfilms die we in 2020-2025 mogen verwachten. The Contractual Spider-Man en Justice League: Just Batman zijn nog maar het begin! Rocket Raccoon & Groot meet The Flinstones, Fantastic Four 3: Turtles in Time, LEGO Lobo en vooral DUPLO Spawn zeggen ons echter wel wat… Om over Dick! A Nightwing Musical Experience, Dial “B” for Beast of The Avengers: Revenge of Shawarma (Part 1 of 5) nog maar te zwijgen! Enjoy!

dorklysuperheromovies

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.