Random Article


Grote rollen voor Tom Hiddleston als Loki in Thor: Ragnarok en The Avengers: Infinity War

 


0
Posted 01/11/2014 by

Het komt natuurlijk als geen verrassing dat acteur Tom Hiddleston zijn fanfavoriete rol als Loki zal hernemen in Thor: Ragnarok, de derde solofilm rond Marvel’s Asgardiaanse dondergod. Loki, de god van de leugens en stiefbroer van Thor, zit ondertussen op de troon van Asgard en is daarmee zelfs in de meest interessante positie om het einde der tijden voor de Asgardiaanse goden in te luiden. Zonet raakte echter bekend dat Loki ook zal opduiken in The Avengers: Infinity War – de tweedelige Avengers-film die Phase Three van het Marvel-filmuniversum zal afsluiten. Zijn rol zal ook hier niet van de minste zijn…

ThanosTerwijl hij niet in de opkomende Avengers-sequel, Age of Ultron, te zien zal zijn, zal de god – wiens daden ironisch genoeg verantwoordelijk waren voor het samenbrengen van Earth’s Mightiest Heroes – dus terugkeren in de derde en vierde Avengers-films. De hoofdschurk van dienst wordt echter Thanos, de kosmische überschurk dewelke Loki’s scepter en Chitauri-leger verschafte in de eerste Avengers-prent uit 2012. Loki verloor echter zowel het leger, de scepter als de Tesseract Infinity Stone. Het spreekt dus voor zich dat Thanos nog wel een eitje te pellen heeft met de geniepige god…

Thor: Ragnarok komt eraan in juli 2017. The Avengers: Infinity War Part I knalt in mei 2018 de zalen binnen, Part II volgt in mei 2019.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.