Random Article


Gambit film krijgt RoboCop-scenarist, Channing Tatum is officieel de ster

 


0
Posted 01/11/2014 by

We wisten het eigenlijk al langer, maar onlangs geraakte bekend dat Channing Tatum (21 Jump Street, Magic Mike) eindelijk officieel getekend heeft om de rol van Gambit op zich te nemen in de X-Men-filmfranchise. Vermoedelijk zal hij opduiken in de volgende film X-Men: Apocalypse, alvorens zijn eigen soloprent te krijgen. De Gambit-solofilm zal worden geschreven door Josh Zetumer, scenarist van de recente RoboCop-remake, naar een eerder verhaal van niemand minder dan de legendarische X-Men-schrijver Chris Claremont. Claremont was eind jaren 80, samen met Jim Lee, verantwoordelijk voor de creatie van het personage in Marvel‘s Uncanny X-Men #266.

Gambit_Channing_Tatum

Gambit, echte naam: Remy LeBeau, is een mutant die voorwerpen kan opladen met kinetische energie, met explosieve resultaten. Zijn geliefde “wapens” hiervoor zijn speelkaarten. Gambit is een womanizer, gokker en ex-dief met een duister verleden, maar toonde in zijn lange tijd bij de X-Men dat hij het hart van een held bezit. Hij werd één van de bekendste leden van het team uit de jaren 90, verkreeg een knipperlichtrelatie met Rogue en was één van de weinige X-lieden die gedurende geruime tijd een soloreeks kon dragen. In X-Men Origins: Wolverine (2009) werd hij vertolkt door Taylor Kitsch.

X-Men: Apocalypse komt eraan in mei 2016. Een releasedatum voor Gambit is nog niet bekend.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.