Random Article


Terminator: Genisys – De Eerste Officiële Foto’s!

 


0
Posted 30/10/2014 by

tg2

Via Entertainment Weekly zijn de eerste foto’s van Terminator: Genisys op het net verschenen, de reboot van de Terminator-filmfranchise waarin Arnold Schwarzenegger terugkeert naar één van zijn bekendste rollen als de Skynet-cyborg T-800.

Naast Schwarzenegger als het oudere T-800-model (Terminators verouderen niet echt, maar hun huid wel), zien we hier Emilia Clarke (Game of Thrones) als Sarah Connor, Jason Clarke (Dawn of the Planet of the Apes) als haar toekomstige zoon John Connor – de leider van het menselijk verzet in de toekomstige oorlog tegen de machines. Jai Courtney (A Good Day to Die Hard) speelt verzetsstrijder Kyle Reese, de tijdreizende vader van John. Doctor Who-ster Matt Smith speelt een voorlopig nog onbekende verzetsstrijder.

De nieuwe film zal – door middel van veelvuldig tijdreizen – de gebeurtenissen van de vorige Terminator-films danig aanpassen. Kyle Reese reist nog steeds naar het verleden, maar deze Sarah Connor is geen hulpeloze jonge vrouw zoals in het begin van de eerste film uit 1984. Deze versie wordt al sinds haar negende levensjaar klaargestoomd voor haar latere rol. Sterker nog, ze werd opgevoed door een T-800-cyborg, die ze “pops” noemt. Sarah verzet zich echter tegen haar lotsbestemming en haar beslissingen zullen de film leiden.

Terminator: Genisys is de start van een nieuwe trilogie en wordt geregisseerd door Alan Taylor (Game of Thrones, Thor: The Dark World). De film komt op 1 juli 2015 onze tijdlijn verstoren.

tg1

tg5

tg9

tg8

tg4

tg3tg6

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.