Random Article


Thanos hanteert de Infinity Gauntlet in eerste Teaser voor The Avengers: Infinity War

 


0
Posted 29/10/2014 by

Vanop de Marvel-persconferentie gisteren in Los Angeles: de eerste teaser voor het tweedelige filmspektakel The Avengers: Infinity War. Hierin zien we de kosmische übervillain Thanos (Josh Brolin) de Infinity Gauntlet hanteren, waarin alle zes Infinity Stones (alias de centrale MacGuffins in de Marvel-films) verzameld zijn en hem goddelijke krachten schenken. Dit is een onofficiële video, dus haast je voordat hij offline is!

The Avengers: Infinity War beslaat twee delen in 2018 en 2019 en sluit Phase Three van het Marvel-filmuniversum af. Alles over Thanos, de Infinity Gems, Gauntlet en de Infinity War-verhaallijn uit 1992 lees je in deze special. De ganse waslijst aan Phase Three-films vind je hier.

thanosinfinitygauntlet

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.