Random Article


Marvel plant geen solofilms voor de Hulk en Black Widow

 


0
Posted 29/10/2014 by

Marvel Studios gaf gisteren haar plannen vrij voor de reeks films uit Phase Three van het Marvel-filmuniversum. Er ontbraken solofilms voor twee opvallende personen: The Hulk en Black Widow. Dat is best opvallend. Enkele wakkere journalisten ondervroegen Kevin Feige, president van de studio, naar het hoe en waarom.

Feige vertelde dat er vooralsnog geen plannen zijn voor een nieuwe solofilm rondom de groene gigant. Jammer voor de fans. In 2003 en 2008 verschenen er al eens Hulk-films maar deze waren niet bijzonder succesvol. Met het succes van het personage The Avengers (2012) in het achterhoofd en de bijzondere rol van de Hulk in deze film zou je denken dat Marvel genegen is om een nieuwe poging te wagen. Dat is dus niet het geval. Al zou Mark Ruffalo als Bruce Banner/Hulk in de sequel Avengers: Age of Ultron wel meer te doen krijgen.

Dat ook de Black Widow geen solofilm krijgt, valt opvallend te noemen. Nog niet zo gek lang geleden liet actrice Scarlett Johansson weten wel oren te hebben naar een solofilm rond de vrouwelijke Avenger en superspionne. Hierin werd ze ondersteund door haar directe collega Robert Downey Jr. (Tony Stark/Iron Man) die vond dat Scarlett wel een kans verdiende in een eigen film. Ook Stan Lee gaf als commentaar dat hij eigenlijk wel een Black Widow-solofilm verwacht. Marvel dacht hier anders over en schuift een nog niet gecaste Carol Danvers als Captain Marvel nu naar voren als hun eerste vrouwelijke superheldenhoofdrol.

Volgens Feige wordt Black Widow nog wel zeer hard betrokken in de Avengers-teamfilms en zal ze in de toekomst nog een sleutelrol vervullen in Marvel’s plannen.

Avengers: Age of Ultron wordt opnieuw geregisseerd door Joss Whedon en knalt op 29 april 2015 de bioscoopzalen binnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.