Random Article


De rol van Andy Serkis in Avengers: Age of Ultron onthuld?

 


0
Posted 23/10/2014 by

We wisten al langer dat motion-capture legende Andy Serkis (Rise/Dawn of the Planet of the Apes, The Lord of the Rings, The Hobbit) een rol had in Marvel’s opkomende Avengers: Age of Ultron. Een glimp van de acteur in de eerste trailer doet vermoeden dat hij weleens niemand minder dan Ulysses Klaw zou kunnen vertolken. De gelijkenis is immers treffend.

Ulysses Klaw verscheen voor het eerst in Fantastic Four #53 (1966). Hij was een fysicus die werd getransformeerd tot levend geluid dankzij een supersonische convertor, aangedreven door het zeldzame metaal Vibranium. Het was Klaw die ooit in het Afrikaanse land Wakanda koning T’Chaka doodde. T’Chaka werd opgevolgd en gewroken door zijn zoon T’Challa, de superheld en Avenger gekend als de Black Panther. Als superschurk vervoegde Klaw ooit een incarnatie van de Masters of Evil onder Ultron en kwam hij meermaals in conflict met zijn aartsvijand de Black Panther, de Fantastic Four en de Avengers.

Indien Serkis effectief Klaw speelt, vormt zijn inclusie in de Avengers-sequel al een mooi opstapje naar een mogelijke Black Panther-solofilm. Avengers: Age of Ultron wordt opnieuw geregisseerd door Joss Whedon en verschijnt op 29 april 2015 in de bioscoopzalen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.