Random Article


Eerste kijk op Mockingbird in kostuum in Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.

 


0
Posted 22/10/2014 by

De oplettende kijker had het twee afleveringen terug al gezien, maar Bobbi Morse (Adrianne Palicki) heeft officieel haar intrede gemaakt in de tv-reeks Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. In de vorige aflevering werd bekend gemaakt dat deze superheldin/ S.H.I.E.L.D.-agente het team van Agent Coulson permanent zou vervoegen. Een outfit voor Mockingbird kon dan ook niet lang op zich laten wachten. Tegelijkertijd zond Marvel ook de concept art voor het pak de wereld in.

Mockingbirdcostume

5446cf03ebbfb-110192

Geen klassieke outfit met masker, maar een eerder moderne interpretatie. Het pak doet sterk denken aan Captain America’s tactische stealth outfit uit Captain America: The Winter Soldier en de S.H.I.E.L.D.-pakken van o.a. Black Widow en HawkeyeGezien de gedeelde S.H.I.E.L.D.-achtergrond bij deze superhelden is dit natuurlijk niet zo vreemd en zelfs een leuke knipoog.

Mockingbird/ Bobbi Morse verscheen voor het eerst in Marvel’s Astonishing Tales #6 (1971) als creatie van Gerry Conway en Barry Windsor-Smith. Ondanks het gebrek aan echte superkrachten is Morse bovenmenselijk sterk en snel door een experimentele variant van het Super-Soldier Serum, dat Captain America zijn krachten gaf. Ze werd Mockingbird in Marvel Team-Up #95 (1980) en vervoegde – samen met haar uiteindelijke man Hawkeye – verschillende Avengers-teams.

Mockingbird zal opnieuw te zien zijn in de volgende aflevering van Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. – dit keer met haar nieuwe pak.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.