Random Article


Warner Bros. kondigt officieel DC’s Justice League, Wonder Woman, The Flash, Aquaman, Green Lantern, Shazam en Suicide Squad films aan

 


5
Posted 15/10/2014 by

Het is eindelijk zover. Na tal van geruchten heeft Warner Bros. eindelijk zijn filmplan voor DC Entertainment bekend gemaakt. We wisten al langer dat er verschillende DC-verfilmingen zouden aankomen na Batman v Superman: Dawn of Justice in maart 2016 en bij deze hebben we een semi-complete lijst. Dit zijn allemaal Amerikaanse releasedata, dus verwacht nog heel wat verschuivingen wanneer het op de Benelux aankomt.

 • 16 augustus 2016: Suicide Squad, een verfilming van DC’s black-ops superschurkenteam met vier A-lijst acteurs en geregisseerd door David Ayer (Fury)
 • 23 juni 2017: Wonder Woman, eindelijk een solofilm rond de grootste superheldin aller tijden met Gal Gadot in de hoofdrol.
 • 23 november 2017: Justice League Part 1, het eerste deel van een tweedelige prent rond DC’s grootste helden geregisseerd door Zack Snyder (Man of Steel, Batman v Superman, Watchmen)
 • 23 maart 2018: The Flash, een solofilm rond de snelste man ter wereld. Terwijl Grant Gustin deze rol speelt in de tv-serie, zal de versie op het grote scherm vertolkt worden door Ezra Miller (The Perks of Being a Wallflower)
 • 27 juli 2018: Aquaman, een solofilm rond de koning der zeven zeeën. Jason Momoa (Game of Thrones, Conan The Barbarian) werd eindelijk officieel bevestigd voor de rol.
 • 5 april 2019: Shazam, met Dwayne Johnson als antiheld en aartsvijand van Billy Batson: Black Adam.
 • 14 juni 2019: Justice League Part 2, opnieuw geregisseerd door Zack Snyder.
 • 3 april 2020: Cyborg, een solofilm rond Victor Stone met Ray Fisher in de hoofdrol.
 • 19 juni 2020: Green Lantern, een reboot van de filmfranchise rond de intergalactische ringslinger.

Hier zouden nog nieuwe Batman- en Superman-solofilms bijkomen, terwijl de LEGO-versies van de DC-helden nog rollen spelen in The LEGO Movie 2 (2018) en The LEGO Batman Movie (2017). Vanaf 2016 mogen we dus zowel twee DC- als Marvel-films per jaar verwachten en kunnen we daarbij nog de Spider-Man-films van Sony en X-Men/Fantastic Four-films van Fox rekenen. Yep, het worden mooie tijden voor superheldenfilms…

Ezra Miller, de nieuwe Flash

Ezra Miller, de nieuwe Flash

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


5 Comments


 1. avatar
   
  ghostrider

  betekent dat aqua man en flash niet in de justice league zitten ook green lantern niet (welke gaan er dan wel inzitten) ? ben wel teleurgesteld dat het cyborg wordt wou liever marsian manhunter zien.
  • avatar
    
   Arno

   Flash en Green Lantern zitten zeker in Justice League. Cyborg en Aquaman hoogstwaarschijnlijk ook. Hier is het eerst teamfilm, dan solo spinoffs….
   • avatar
     
    ghostrider

    dus eigenlijk in omgekeerde versie als marvel. direct een team en de solo om te laten zien hoe ze zo zijn geworden en ze bij het team zijn gekomen? weet toch niet of dat goed werkt en niet te veel problemen creëert.
    • avatar
      

     Ik denk dat je er niet moet vanuit gaan dat we Origin verhalen gaan krijgen van de personages.

     Flash heeft zijn TV serie, dus mensen gaan gekend zijn met het personage. Dus een hervertelling van de Origin (ookal is het niet dezelfde Flash) is waste of time/film.

     Green lantern film is uit, Origin van GL kan je in Flashback terug laten zien.

     Denk dat het eerste verhaal van New52 Justice League een goede basis is voor de film. Gewoon direct BAM, zonder echt te zeggen wie of wat. Ze kunnen het zelfs met kleine Flashbacks doen, Groep gevecht met Stem erover en huppa ze schieten zo ineens paar stappen over. Dat is de weg die ze opgaan denk ik
     • avatar
       
      Arno

      Idd, snelle wegwerpzinnetjes zoals ze werden gebruikt in Marvel’s The Avengers om bv. Hawkeye en Black Widow voor te stellen of een snelle flashback naar de origin zoals in de eerste Tim Burton Batman-film. Voor de solofilms zullen flashbacks a la deze naar Clark’s jeugd in Man of Steel ook werken.

      De kans is groot dat als de New 52 Origin verhaallijn gebruikt wordt als basis voor Justice League we de oorsprong van Cyborg daarin al sowieso zien. De anderen zijn bekend genoeg om in enkele zinnen te beschrijven in een teamfilm en later via flashback/montage uitgebreider te tonen in solofilms.

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.