Random Article


AMC bevestigt The Walking Dead seizoen 6

 


0
Posted 10/10/2014 by

Het ziet er naar uit dat de zombies de wereld nog niet uit zijn. AMC-directeur Charlie Collier bevestigt trots dat The Walking Dead zal terugkeren voor een zesde seizoen. Hij bedankt schepper en scriptschrijver Robert Kirkman, de executive producers en het hele team die deze meeslepende wereld en krachtige personages tot leven hebben gebracht en verteld dat er genoeg “Dead” in het vooruitzicht zal zijn door deze gezamenlijke inspanning. Ook zal Scott M. Gimple terugkeren als showrunner en executive producer voor seizoen 6.

The Walking Dead is gebaseerd op de Image-comics van Robert Kirkman, Charlie Adlard en Tony Moore en is de nummer 1 tv-serie onder volwassenen van 18 tot 49 jaar. Het vijfde seizoen zal op 12 oktober van start gaan op AMC. 

Comments

comments


Nikki

 
avatar


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.