Random Article


Star Wars scenarist schrijft Mark Millars Starlight filmadaptatie

 


0
Posted 21/09/2014 by

starlight 1 coverEerder dit jaar ging de nieuwe comicbookreeks Starlight van start bij Image Comics. Een titel uit het Millarworld-universum van schrijver Mark Millar (Kick-Ass, Nemesis, Superior) en tekenaar Goran Parlov. Hypekoning Mark Millar zou Mark Millar niet zijn als er meteen daarna al niet sprake was van een film. 20th Century Fox en X-Men-filmproducent Simon Kinberg zouden Starlight naar het grote scherm brengen en inmiddels raakte bekend dat scenarist Gary Whitta het script zou neerpennen. Whitta schrijft momenteel ook één van de Star Wars spin-offs voor Disney, Lucasfilm en regisseur Gareth Edwards (Godzilla).

Starlight gaat over Duke McQueen, een testpiloot die veertig jaar geleden de ruimte introk en het heelal redde. Toen hij terugkeerde tot de Aarde, werd hij door niemand geloofd. Dan wordt hij door omstandigheden toch terug de ruimte ingestuurd voor één laatste avontuur. Onze review van het eerste deel lees je hier.

Of de Starlight-film er daadwerkelijk komt, is nog niet duidelijk. We wachten immers nog steeds op meer nieuws rond andere mogelijke Millar-verfilmingen zoals Nemesis, Supercrooks en Superior. Wordt ongetwijfeld vervolgd, al is het bij Mark Millar wel steeds een kwestie van “eerst zien en dan geloven”…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.