Random Article


Nieuwe Trailer voor The Walking Dead Seizoen 5

 


1
Posted 08/09/2014 by

Never Let Your Guard Down

Na enkele teasers en een eerste trailer voor het vijfde seizoen van ieders favoriete zombiereeks The Walking Dead, zond AMC onlangs een volledig nieuwe trailer de wereld in. Eerder vermeldde acteur Andrew Lincoln, die de rol van voormalig agent Rick Grimes vertolkt in de serie, al dat het nieuwe seizoen een pak heftiger en gruwelijker zou worden. Deze beelden waarin Rick zijn zoon Carl advies geeft over vertrouwen in deze apocalyptische wereld, ondersteunen alvast zijn bewering. Toepasselijk eindigt zijn speech met de pakkende quote Never Let Your Guard Down”, wat dan ook de titel is van de trailer.

Het vijfde seizoen van The Walking Dead – gebaseerd op de Image-zombiecomic van Robert Kirkman, Charlie Adlard en Tony Moore – begint op AMC vanaf 12 oktober.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


One Comment


  1. avatar
     
    Nikki

    I can’t wait!

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.