Random Article


James Gunn ziet film rond Marvel’s Thunderbolts wel zitten

 


0
Posted 04/09/2014 by

thunderboltsnowGuardians of the Galaxy was een schot in de roos en heeft de weg vrijgemaakt voor andere wat meer obscure Marvel-verfilmingen. Regisseur James Gunn beseft dit ook en heeft blijkbaar al een lijstje met favorieten die hij graag zou verfilmen. Een franchise die ter sprake kwam was deze rond de Thunderbolts. Marvel Studios-president Kevin Feige vertelde hem dat “wanneer Guardians het goed zou doen, we wel zien wat er verder gebeurt“. Zelfs al zal James Gunn zich meer bezighouden met de GotG-sequel en de kosmische uithoek van het Marvel-filmuniversum, is een film rond de hervormde villains nog altijd mogelijk.

De Thunderbolts zijn een Marvel-team dat voornamelijk bestaat uit hervormde superschurken. De groep kwam voor het eerst voor in The Incredible Hulk #449 (1997) en werden gecreëerd door Kurt Busiek en Mark Bagley. Kort hierna kreeg de groep een eigen reeks en werden ze gepresenteerd als een nieuwe superheldengroep, tot de revelatie dat ze eigenlijk de oude Avengers-vijanden de Masters of Evil (onder leiding van Baron Zemo) in vermomming waren. Na deze periode heeft de serie meerdere herlanceringen gekregen met als meest noemenswaardige die keer waarin een team superschurken onder leiding van Norman Osborn/Green Goblin op superhelden joeg voor de overheid en deze waarin verschillende villains uit de gevangenis The Raft onder teamleider Luke Cage een tweede kans kregen. Voor de Marvel NOW!-relaunch heeft het team terug een nieuwe reeks gekregen waar generaal Thunderbolt Ross, alias Red Hulk, een team antihelden waaronder Deadpool, Elektra, Agent Venom en de Punisher, in goede banen tracht te leiden. Dit volume eindigt in oktober met deel #32.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.