Random Article


Nieuwe Featurette met de regels van The Maze Runner

 


0
Posted 03/09/2014 by

I need to know that you’re going to follow the rules.

20th Century Fox heeft een nieuwe featurette vrijgegeven voor de opkomende film The Maze Runner; geregisseerd door Wes Ball en een verfilming van het gelijknamige boek geschreven door James Dashner. Het volgt het verhaal van Thomas, die gespeeld wordt door Dylan O’Brien (Teen Wolf). Thomas zit samen met een hoop andere jongens (Will Poulter, Thomas Brodie-Sangster) vast in de Glade; een plek die omringd is door een reusachtig doolhof en waar alles op het punt staat te veranderen als de onverwachte Teresa (Kaya Scodelario) opduikt. Geen van de jongens of Teresa hebben herinneringen van hun vorige leven of enige kennis waarom ze daar vast zitten, maar wel weten ze dat “The Maze” mogelijk hun enige kans op ontsnapping zal zijn…

The Maze Runner zal 15 oktober in de Belgische en 25 september in de Nederlandse bioscopen verschijnen.

Comments

comments


Nikki

 
avatar


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.