Random Article


James Gunn onthult Stan Lee’s oorspronkelijke Guardians of the Galaxy Cameo

 


0
Posted 02/09/2014 by

Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn sprak al regelmatig over de flexibiliteit van Disney – eigenaars van Marvel – en met hoeveel hij wel weg geraakte bij het maken van Marvel’s recente ruimte-epos. Toch was er één instantie waar Disney de regisseur tegenhield en deze draaide om de oorspronkelijke cameo van Marvel-legende Stan Lee.

Stan Lee – een co-schepper van het personage Groot – verschijnt in de Guardians of the Galaxy-film even als een ouwe levensgenieter op de planeet Xandar. Oorspronkelijk was het echter de bedoeling dat hij, samen met o.a. Cosmo en Howard The Duck, te zien was in één van de glazen kooien in het museum van The Collector (Benicio del Toro). Groot (Vin Diesel) zou voorbij zijn kooi wandelen en versteld staan. Lee zou daarna zijn middelvinger opsteken naar Groot.

Disney vond één middelvinger (van Star-Lord) al genoeg in de film, vandaar dat Lee’s cameo werd herschreven. Guardians of the Galaxy loopt nu in de zalen. Lees hier onze review.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.