Random Article


Cory Goodman zal reboot Underworld schrijven

 


1
Posted 29/08/2014 by

De vampieren en Lycans maken een comeback uit de onderwereld. Cory Goodman is ingehuurd door Lakeshore Entertainment om de nieuwe Underworldfilm te schrijven. Goodman heeft eerder al The Last Witch Hunter geschreven, dewelke nog moet uitkomen, en de fantasy/horrorfilm Priest (2011) is, waar verrassend genoeg ook vampieren een kwestie zijn. Alleen niet het beschaafde soort die er in de Underworld-wereld rondlopen…

De nieuwe film zal een reboot zijn van de originele reeks, bestaande uit Underworld (2003), Underworld: Evolution (2006), Underworld: Rise of the Lycans (2009) en Underworld: Awakening (2012). De films hebben (behalve de prequel Rise of the Lycans) een doorlopend verhaal dat de sterke, vrouwelijke vampier Selene volgt in haar strijd tegen de mensheid en de Lycans; de aartsvijanden van de vampieren. Er is verder geen nieuws of Kate Beckinsale, die tot nu toe de rol van Selene vertolkte, ook een verschijning zal gaan maken in de nieuwe film. Mogelijk wilt Lakeshore compleet opnieuw beginnen met een nieuw verhaal en dat betekent óók een nieuwe cast…

 

Comments

comments


Nikki

 
avatar


One Comment


  1. avatar
     
    Veruca

    Wha-? Underworld heeft helemaal geen reboot nodig. -_-

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.