Random Article


Zo ziet The Thing eruit in de Fantastic Four Filmreboot

 


0
Posted 24/08/2014 by

De foto zwierf al een tijdje rond op het internet, maar regisseur Josh Trank (Chronicle) heeft zonet bevestigd dat het wel degelijk draait om (pun intended) the real thing! Zo zal de voornamelijk door CGI gegenereerde Ben Grimm, aka The Thing eruitzien in de opkomende The Fantastic Four. The Thing wordt vertolkt door Jamie Bell (Nymphomaniac, The Adventures of Tintin).

ffthething

Met The Fantastic Four herstart filmstudio 20th Century Fox de films rond Marvel‘s eerste familie en gekende superheldenteam, dewelke voor het eerst in de comics verschenen in 1961 en waar het hedendaagse Marvel-universum uit ontsproot. De prent zal de oorsprong van Reed Richards/Mr. Fantastic (Miles Teller), Sue Storm/Invisible Woman (Kate Mara), Johnny Storm (Michael B. Jordan) en Ben Grimm/The Thing (Jamie Bell) opnieuw vertellen. Toby Kebbell (Dawn of the Planet of the Apes) speelt superschurk Dr. Doom en Reg E. Cathey zal Franklin Storm – de vader van Sue en Johnny – vertolken. The Fantastic Four loopt vanaf 19 juni 2015 in de zalen. Vermoedelijk verspringt deze datum nog wel in België en Nederland.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.