Random Article


Powers TV-serie cast Sharlto Copley als Christian Walker en Michelle Forbes als Retro Girl

 


0
Posted 19/08/2014 by

De cast van de tv-adaptatie van Powers, gebaseerd op de gelijknamige superhelden-/misdaadcomic van Brian Michael Bendis en Michael Avon Oeming, breidt uit. Sharlto Copley (Maleficent, District 9) zal de hoofdrol van detective Christian Walker op zich nemen, terwijl Michelle Forbes (True Blood) gecast werd als Retro Girl – icoon van de superheldengemeenschap. Eerder werd Susan Wayward al gecast als Walker’s partner Deena Pilgrim. De schurk van dienst wordt Walker’s ex-mentor Big Bad Wolfe, vertolkt door Eddie Izzard.

powers-cast

Powers ging in 2000 van start en handelt over een team politiedetectives die zich bezighouden met misdaden waar superkrachten aan te pas komen. De reeks zal een losse adaptatie worden van de eerste verhaallijn “Who Killed Retro Girl?” en gaat in december in première op het PlayStation Network. De eerste afleveringen worden geregisseerd door David Slade (Breaking Bad).

powers-13

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.